ALYB: Springen op een auto van 250K! #1

Door te doen alsof je ergens bij hoort, kan je vaak snel het vertrouwen winnen van mensen. Het bekendste voorbeeld wat iedereen wel kent, is het gele hesje. Talloze YouTubers en tv-makers hebben al aangetoond dat mensen eerder geneigd zijn naar hun te luisteren, als zij een dergelijk hesje aanhebben. Vandaag kijken we naar een voorbeeld uit Amerika, bij de Chicago Auto Show, waar een ‘pranker’ het voor elkaar kreeg iemand te laten springen op een truck ter waarde van $250.000!

Wie is M2ThAK?

M2THAKย is naar eigen zeggen ‘s werelds meest populaire improf-prank producer. Op het eerste gezicht lijkt hij een typische youtuber. Zo een die met behulp van zo veel mogelijk clickbait titels views probeert te krijgen. Hierdoor ben ik eerst ook gaan twijfelen aan de betrouwbaarheid van dit filmpje. Echter heb ik er toch voor gekozen om deze te plaatsen, aangezien het precies aangeeft wat ik wil laten zien met deze categorie.

De truc uitgelegd

In onderstaande video, begint de interviewer met het introduceren van zijn programma. Hierdoor komt zijn act een stuk geloofwaardiger over bij de mensen in zijn omgeving en zullen zij denken dat hij bij de betreffende stand hoort. Vervolgens kiest hij een omstaander uit en stelt hij een aantal vragen, waarbij hij uiteindelijk aan de persoon vraagt om op de auto te springen. In het begin kan je deze persoon zien twijfelen. Dit komt voornamelijk omdat er “no step” op de achterkant van de truck staat. Echter, wegens de zelfverzekerdheid van de interviewer gaat hij er toch mee akkoord. De interviewer heeft ervoor gezorgd dat de persoon denkt in een vertrouwde omgeving te zijn. Hierdoor zou de persoon bijna alles hebben gedaan.

DISCLAIMER:ย Ik keur het gedrag in deze video niet goed, noch fout. Dit bericht is geplaatst ter entertainment.

Wil je op de hoogte gehouden worden van nieuwe posts? abonneer je dan hier op de nieuwsbrief!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *